2016. jan 17.

Magamról

írta: Miss Eszti
Magamról

CÉLKITŰZÉS

Kedves látogató!

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy összegyűjtsek minél több hasznos és érdekes információt ami a hozzám hasonló embereket érdekelheti.

Az oldal célja nem a magamutogatás, hanem a segítség- és információnyújtás. Egyrészt magával a keresztbeöltözéssel, és annak lehetőségeivel-nehézségeivel kapcsolatban. Másrészt -és talán ez a fontosabb- szeretnék segíteni másoknak abban, hogy elfogadják magukat annak akik...

MAGAMRÓL

Ami engem illet 25 éves vagyok. Mindig is közel álltak hozzám a nők és a nőies dolgok, a női lelkiség és finomság. A női ruhák iránt amióta az eszemet tudom, nagy érdeklődést mutattam, de csak tízen éves koromban került rám az első harisnya. Azóta hol többé, hol kevésbé velem van ez a szenvedély. Sokáig magam előtt is szégyelltem ezt a dolgot. Nem tudtam beilleszteni sem vallási, sem világnézeti meggyőződésembe, viszont nem tudtam tartósan elnyomni ezt a vágyat. Majdnem tíz évig tartott mire feldolgoztam ezt magamban, és rájöttem, hogy több vagyok ez által és nem kevesebb. Rájöttem, hogy a személyiségemnek van egy része ami közelebb visz az emberi teljesség megértéséhez.

Most már büszkén mondom: Crossdresser vagyok. Részben férfi, részben pedig nő vagyok.

És ez a gondolat nagyon boldoggá tesz.

 CROSSDRESSING

A crossdressingnek nincs egészen pontos meghatározása, de crossdressing (magyarul keresztbeöltözés) alatt azt a jelenséget értjük, amikor egy ember valamilyen célból az ellenkező nem ruháit viseli. A crossdressing nem keverendő össze a transzvesztitizmussal, ugyanis a crossdresser egyén csak öltözködésében kíván az ellenkező nemre hasonlítani, tényleges nemét nem akarja megváltoztatni.

A crossdressing nem kapcsolódik közvetlenül a szexuális orientációhoz. Ezért gyakorlói lehetnek hetero-, homo- vagy biszexuálisok is.

Az átöltözés számtalan ok miatt történhet: ez lehet a nemi identitás megtalálása, szexuális tevékenység, játék, színjátszás (bár ez határeset), vagy egyszerű hobbi.

Részletes információkért érdemes megnézni a crossdressing wikipédia oldalát:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Cross-dressing

 

Szólj hozzá