2016. feb 25.

Segítőink

írta: Miss Eszti
Segítőink

Kedves látogató, ha gondod, nehézséged van önmagaddal, családoddal, vagy párkapcsolatoddal, tudd, hogy nem vagy egyedül. Kérdéseidet három neves szexuálpszichológusnak teheted fel, akik megkeresésemre vállalták, hogy szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítik közösségünket.

 

A lap alján komment formájában tehetitek fel kérdéseiteket Győri Szilviának aki hetente válaszol egy-egy felvetett problémára!

Segítőnk Klettner Anikó, aki telefonon várja megkereséseiteket:

 

klettner-aniko.jpg

 

 

 

Klettner Anikó

szexuálpszichológus, klinikai szakpszichológus vagyok.

A szexualitás élvezete, az örömadás, az intimitás két ember között hozzá tartozik a teljes élethez, sőt a jobb egészséghez. Ezért fontos, hogy ha érzelmi, szexuális problémák kínoznak, szakemberhez forduljunk. Az idő nem megoldja, hanem fixálja, súlyosbítja az ilyen típusú gondokat.

http://klettneraniko.hu/

Anikót a (061) 332-10-61 üzenetrögzítős telefonszámon érhetitek el, ahol üzenetet hagyhattok neki. Ne felejtsétek el megmondani az elérhetőségeteket és a visszahívásra alkalmas időpontot és ő megkeres titeket.

 

 

De fordulhattok másik szakértőnkhöz: Füredi Krisztiánhoz is!

15040560-4008-40c3-8125-c234ff286b00.jpg

Füredi Krisztián vagyok, pszichológus, szexuálpszichológus, párterapeuta.
A crossdressing és a transzneműség nem számít sem betegségnek sem bármilyen lelki problémának, így nem is ezzel kapcsolatosan érdemes szakembert felkeresni, hanem minden ehhez kapcsolódó vagy akár ettől független életvezetési, önértékelési, párkapcsolati vagy szexuális problémával.
Szólj hozzá

Segítőink