2016. aug 09.

Segítőink

írta: Miss Eszti
Segítőink

8556_segito_kezek.jpg

Kedves Mindenki!

Szomorúan tudatom veletek, hogy csapatunk oszlopos tagja, Győri Szilvi sajnos a jövőben nem tudja folytatni nálunk segítő tevékenységét. Reméljük, hogy nem örökre ment el tőlünk, és innen is szeretném megköszönni eddigi remek munkáját!

Segítőinkkel kapcsolatban több probléma is felmerült amikre most szeretnék reflektálni.

1. Sajnálatos módon, érkezett hozzám olyan visszajelzés, hogy vannak akik elégedetlenek a segítők lassúsága vagy elérhetetlensége miatt. Nekik a következőt tudom mondani: A mi segítőink (akár csak én) önkéntes alapon végzik nálunk és értünk a munkájukat. Egyetlen fillért sem kapnak azért, hogy velünk foglalkozzanak, erre saját kevéske szabadidejüket áldozzák fel. Ha belegondolunk abba, hogy egy pszichológus egy hosszabb levél anyagát képező beszélgetést milyen díjakért vállalna, azt hiszem megéri egy kis várakozás. Persze ha egy ilyen helyen kifizetjük a díjat és mégsem kapunk használható segítséget, akkor van okunk felháborodni... Itt kérni lehet a segítséget, követelni nem. És aki kéri annak lehetőségeink és legjobb tudásunk szerint igyekszünk is segíteni.

2. Klettner Anikó nem azért elérhetetlen, mert éppen akkor nem veszi fel a telefont, hanem azért, mert az a szám amin őt keresni lehet, eleve hangpostára irányít minden hívást. Ha ott üzenetet hagytok neki a telefonszámotokkal, és egy alkalmas időpont megadásával, akkor egészen biztos, hogy vissza fog hívni titeket.

3. Szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy a kérdésekben és a segítőkkel történő privát kapcsolattartás során is törekedjen arra, hogy kulturált legyen, és adja meg a segítő szándékkal hozzá forduló embereknek kijáró tiszteletet!

Szólj hozzá

Hasznoslehet