2017. jún 11.

Itt a vége!

írta: Miss Eszti
Itt a vége!

12743707_141196032934344_4832084867964240942_n.jpg

Sziasztok! Nagyon régen írtam már magamról, pedig hát egy blognak valahol ez lenne a lényege. Pedig nagyon is van mondanivalóm. Mostanában az átöltözés kevésbé jellemző rám, Ennek alapvetően két oka van. Egyrészt se időm, se energiám nincs magammal foglalkozni. Legalábbis ezen a szinten Másrészt egyre inkább úgy érzem, hogy az amit pusztán a női ruhák viselése nyújt, édeskevés ahhoz, hogy jól érezzem magam. A nőiségem egyre mélyebb és mélyebb rétegeit hódítja meg a személyiségemnek, és egyre kevésbé fontosak a külsőségek. Távolodok a crossdresserségtől és közeledek a transzneműség felé. Kicsit ijesztő, de azt hiszem erről van szó. Nem tudom tovább hitelesen képviselni a crossdresserséget. Akinek nem válaszoltam a levelére, üzenetére, attól bocsánatot kérek, de nem akartam egy ilyen átmeneti korszakomban tanácsot adni senkinek. Még beszélgetni sem, ezt a meccset magammal kellett lejátszanom, minden külső hatás nélkül. 

Mielőtt elköszönnék, had osszam meg veletek a legfontosabb tapasztalatomat amit az elmúlt másfél éveben szereztem: A valódi önazonosság nem a ruhákban és a cipőkben rejlik, hanem abban, hogy olyankor is női szerepben lehess, amikor férfi ruhában vagy...

Ez most nem azt jelenti, hogy soha többé nem írok ide semmit, és a segítő rovat is tovább él. De egy időre most búcsúzom!

Miss Eszti

Szólj hozzá

Hasznoslehet