2016. jan 19.

Alakformálás

írta: Miss Eszti
Alakformálás

A fűző alternatívái

Ha azt hallja az ember, hogy alakformálás, automatikusan a fűzők jutnak eszébe. Ez rendben is van, a fűző szexi, elegáns és gyönyörű. Maga a nőiesség. Ugyanakkor van neki két nagy hátránya. Az egyik, hogy nem tartozik a legkényelmesebb viseletek közé, a másik, hogy napközbeni (ruha alatti viselete) hát, minimum kockázatos...

A fűzők legjobb alternatívái az alakformáló fehérneműk. Ezek mind színre, mind pedig fazonra elég széles skálán mozognak. Ennek szemléltetésére álljon itt az alábbi kép: 

És ez még csak a jéghegy csúcsa...

A számunkra leginkább megfelelő darab kiválasztásánál mindenképpen érdemes figyelembe vennünk, hogy ezeket a ruhadarabokat a nők anatómiájához tervezték ezért elég szűkek lehetnek a kritikus helyen. Tehát olyat válasszunk ami elöl elég széles és fontos a rugalmasság is. A méretezésük a klasszikus S-L-XL-XXL és így tovább... Ezeket a fehérnemű méreteinkkel hasonlítsuk össze. Ha mondjuk tangából XL-es a méretünk akkor ebből is jó lesz az a méret. 

Az árak akárcsak más ruháknál, itt is elég nagy szórást mutatnak. Én 800 és 10000 forint között találtam darabokat, a kínai boltostól a Triumphig. A márkásabb, drágább darabok általában szebbek, de nem biztos, hogy jobbak is. Elsőre szerintem egy 1000 forintos is megteszi, akkor az sem olyan nagy tragédia ha elhibázzuk a fazont, vagy a méretet. (Ez egyébként minden első vásárlásra igaz, cipőre, bugyira, mindenre...)

Az alakformáló velejárója, (persze biztosan van kivétel) hogy a piszoár használatáról le kell mondanunk. A feszessége miatt ugyanis nehezen lehet eligazítani amit el kell és ezt jobb ha nem mások előtt csináljuk. 

Végezetül el kell mondanom, hogy már az első felvételnél érezni fogjuk a különbséget. Viselésével jó néhány kilót letagadhatunk.

Hordása nagyon kellemes, nőies érzés, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

Néhány jó darabot találsz itt:

http://www2.hm.com/hu_hu/noi/vasarlas-termek-szerint/fehernemu/alakformalo-fehernemu.html

Kép forrása:

divány.hu

Szólj hozzá

Hasznoslehet