2016. már 25.

FELHÍVÁS!

írta: Miss Eszti
FELHÍVÁS!

buek2013.png

Kedves Mindenki!

Szeretném a blogot minél színesebbé, érdekesebbé és személyesebbé tenni számotokra ezért felhívással fordulok hozzátok.

1. Ha bárki talál az interneten olyan tartalmat ami érdekes és/vagy közérdekű lehet számunkra az juttassa el nekem a blog mail címére (missesztiblog@gmail.com) és ha megad egy nevet akkor megjelölöm mint beküldőt.

2. Ha valaki tud angolból fordítani és van kedve és ideje, akkor szeretném a segítségét kérni több fordított cikk, megjelentetéséhez, mert angolul nagyon jó írások jelennek meg. Nem hosszú cikkekről lenne szó és max havi egyről, mindenféle határidő nélkül.

3. Ha valakinek van ötlete egy saját cikk, ajánló, vagy bármi egyéb elkészítéséhez, ne fogja vissza magát nagyon szívesen látnám az írásaitokat a blogon.

4. A pszichológusokkal történt konzultáció után is ott tartunk, hogy magyar nyelvű irodalma nincs a crossdressingnek, és ez elég szomorú. Arra gondoltam, hogy összeállíthatnánk egy gyűjteményt a saját eseteinkből, mindeni okulására. Ezért arra kérlek titeket, hogy írjátok meg történeteiteket, saját élményeiteket, érzéseiteket, gondolataitokat, hogy az utánunk jövőknek könnyebb dolga legyen és ezzel itthon is előre mozdítsuk a helyzetünket az elfogadás felé.

Csináljunk igazi közösségi médiát!

Eszi

 

Szólj hozzá

Hasznoslehet