2016. jún 27.

A második kérdés:

írta: Miss Eszti
A második kérdés:

kerdo22.jpg

A válaszok alapján úgy látszik, hogy a crossdressing a kapcsolatokban inkább a megtűrt kategóriában van. Ez sajnálatos módon nem egy meglepő eredmény, viszont mint mindig most is érdemes odafigyelni a részletekre: 

A kérdőív előző kérdésére adott válaszokból kiderült, hogy a válaszadók felének párja nem tud szokásáról, viszont ha megnézzük a részletes adatokat ( ITT ), akkor láthatjuk, hogy azok is megelőlegezték a partner toleranciájára adott választ akik nem is tudják, hogy az valójában hogyan reagálna.  Egy pici exceles bűvészkedés után kimutatható lett, hogy a kép sokkal árnyaltabb mint azt elsőre gondolnánk:

2_2_2.jpg

Azok körében a legkisebb az elutasítottsága a crossdressingnek akik ezzel legfeljebb néhány hónapon belül szembesültek. Azok akik csak sokára tudták meg az igazságot, azok is inkább pozitívak. Tehát a statisztikát azok válaszai rontották le ennyire akik tartva a következményektől, nem mertek még kiteljesedni.

Összességében azt hiszem megállapítható, hogy az átöltözés általában elfogadtatható egy kapcsolatban, és inkább elfogadott mint pusztán megtűrt jelenség.

Szólj hozzá

Hasznoslehet