2017. feb 26.

Évforduló

írta: Miss Eszti
Évforduló

_ml_p2p_pc_badge_taller15.jpg

 

Kedves Mindenki!

Még nem feledkeztem el teljesen a blogról, de azt meg kell mondanom, hogy ilyen kevés szabadidőm mint ami az elmúlt hónapokban volt, - és várhatóan nyárig lesz - talán még sosem volt. Hajnalban kelek, megyek dolgozni aztán tanulni, 10-11 mire hazaérek és reggel kezdődik előröl.A hétvégéim pedig olyan rövidnek tűnnek, hogy akkor sem tudok kikapcsolni. Jellemző, hogy erre a bejegyzésre is csak most kerül sor, pedig már egy hónapja kellett volna megírnom. 

Bizony, egy éves lett a blog! 

Habár az elmúlt néhány hónap elég csendesre sikerült azért van mit ünnepelni, hiszen úgy érzem, hogy elértem a célomat. Mi is volt ez a cél? Egyrészt, hogy legyen egy olyan oldal ahol a lehető legtöbb hasznos tanáccsal látják el az ember, összegyűjtve minél több magyar nyelvű anyagot, másrészt, hogy ezt olyan köntösben tudjam prezentálni, ami azokra sem hat elidegenítően akik nem crossdresserek.

Leginkább a "segítőink" rovatra vagyok büszke, mert azon keresztül nagyon sok embernek tudtunk segítséget nyújtani, akár itt a kommentekben, akár személyesen. 

A második dolog ami nagyon boldoggá tett, az a rengeteg személyes megkeresés és levél, ami hozzám érkezett. Ezeknek csak egy töredéke jelent meg a blogon, hiszen sokan kifejezetten személyes dolgokba avattak be, amik nem tartoznak a szélesebb nyilvánosságra. Nagyon jól esett az a bizalom amivel felém fordultak. Köszönöm nekik, és mindenkinek aki írt, vagy kommentelt.

 

Néhány statisztikai adat:

A blogon eddig 259 bejegyzés jelent meg.

A legnépszerűbb rovata "segítőink" ezt 1401-en látták.

Az indulás óta 33902 lapletöltés történt.

A blogomat nem csak Magyarországról, hanem a világ körülbelül 40 országából nézik rendszeresen. 

 

Köszönöm mindenkinek, aki valaha is azzal töltötte a szabadidejét, hogy az én cikkeimet böngészte, remélem sokaknak tudtam örömet okozni a munkámmal!

Végezetül fogadjátok szeretettel az és szülinapi ajándékomat: egy képet magamról!

,,


Szólj hozzá

Hasznoslehet